ShowForum !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Transformice Bölüm Kuralları (OKUMADAN KONU AÇMA)

Transformice Bölüm Kuralları (OKUMADAN KONU AÇMA) Empty Transformice Bölüm Kuralları (OKUMADAN KONU AÇMA)

Mesaj tarafından Nazmi Çarş. 10 Eyl. - 2:51

***Transformice Bölümündeki üyelerin uyması gereken kurallar, lütfen özen gösterelim...

1- Konu açmadan önce mümkün olduğunca forumun Arama bölümünü kullanalım ki forumda konu kirliği yapmayalım.
2- Konulara gereksiz mesajlar atmamaya özen gösterelim. Örneğin sadece smiley, Paylaşım için saol ,+1 ve tek kelimelik cevaplar vermemeye özen gösterelim.
3- Açacağımız konuların başlıklarını anlaşılır ve konu ile ilgili olmasına özen gösterelim. Örneğin sadece "Yardım" şeklinde konu açmayalım.
4- Forumun genel kurallarında olduğu gibi kişi veya kurumlara hakaret, rencide edici, aşağılayıcı, küfür içeren mesajlar atmak kesinlikle yasaktır.
5- Kurallara uymayan konular veya rahatsız edici konular gördüğünüzde, bu konunun veya mesajın üzerinde bulunan simgesine tıklayarak konuyu veya mesajı yönetime bildirebilirsiniz. Bu sayede forum daha düzenli olacaktır.
6- Mevcut tüm kurallara uyulmaması durumunda üyelere en az 1 hafta ceza verilecektir.
8- Her konu kendi bölümünde açılmalıdır.(Örn; Yardım isteyenler yardım bölümüne)
9- Facebook vb. sosyal paylaşım sitelerinin linki vs. verilmesi kesinlikle yasaktır.
(Grup ve sayfa linkleri reklama girer.)
10- Yeterli hit'i alan konular zaten sabitlenir.(Alıntı konular asla sabitlenmez.)
11-Transformice Sunucusu Kesildiğinde Sunucu kesildi girilmiyor veya açıldı girebilirsiniz türü konular silinecektir!
12- Forumun diğer kuralları buradada geçerlidir.
13- Kurallara uymayan konular kilitlenip,çöpe atılır.(Mazeretsiz)
14- SWF Hile Paylaşan Konular Hiç Bir Maazeret İle Sabit Olmayacaktır.
15- SWF Hile Konusunu Açan Bir Kişi Konusunu Güncellemelidir.Bir gün içinde 2 veya daha fazla swf paylaşım konuları kapatılacaktır.
17-Transformice Hile Konuları Transformice Hile Burada Paylaşılcaktır .
18- Xml Kodu ' paylaşımları --> Map [ XML ] kodu Paylaşımları Bu konu altında olacaktır olacaktır..
19- Transformice oyununa gelen ufak tefek yenilikleri bu konunun altında paylaşabilirsiniz.
20-PNG- Wallpapers - Caps - Çizim - Fare Tipleri - Kabile hakkında yazılarınızı Bölümümüze yazabilirsiniz

21- Ücretsiz-bedava hesap veriyorum vb konu açılması yasaktır, konu kapatılır.
22- Transformice Sürümleri Hakında Detaylı Bilgileri "Transformice 1.100+ [Community Platform] Sürümü [Resimli ve Ekstra Geniş]" Konusundan bulabilirsiniz bunun dışında Sürüm Tanıtımları burda yazılmadığı sürece yazılabilir...
23- Oda Tanıtım Konuların'da Resimli veya Video ile Anlatım zorunludur.

**Kurallara gerekli özeni göstereceğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.
Nazmi
Nazmi
Kurucu
Kurucu

https://micetea.forumdizini.com

- Similar topics